woensdag 30 november 2016

Trouwen op de Filippijnen en Huwelijksreis naar de Filipijnen

Onze weddingplanner en huwelijksreisspecialist Ronald van Nieuwenhuizen heeft ruime ervaring in het organiseren van huwelijksreizen en ook bruiloften in het buitenland.  Naast veel ervaring heeft Ronald ook de studie voor Wedding Planner gevolgd.  Natuurlijk heeft hij als weddingplanner een groot netwerk met mensen/leveranciers die jullie bruiloft en/of huwelijksreis mede tot een succes kunnen maken. Ook heeft hij speciale prijsafspraken gemaakt en kan er bij de huwelijksreis vaak wat extra’s voor jullie geregeld worden !

Wedding Planning, In het organiseren van een bruiloft gaat veel tijd zitten. Dit gaat  van het oriĆ«nteren tot  aan het kopen van cadeaus voor de getuigen en van het selecteren van de mooiste locatie tot aan de bruidstaart. Geweldig leuk natuurlijk, maar dit is een stressvolle periode met veel keuzes die je moet maken en waarin je veel moet regelen.  Wat is er  nu mooier dan dat jullie je laten begeleiden door een Wedding Planner, die jullie helpt met het maken van selecties en veel regelwerk uit handen neemt.  Iedere trouwdag is uniek, want ieder stel heeft andere wensen, daarom wordt tijdens een persoonlijk adviesgesprek een inventarisatie gemaakt en aan de hand hiervan krijgen jullie een voorstel. Ook op de Filippijnen hebben wij een team van weddingplanners en kunnen wij onder andere de volgende zaken regelen:

  • Volledige (of deel) van de planning van huwelijksdag inclusief legalisatie documenten
  • Ceremoniemeester voor de huwelijksdag
  • Huwelijksreis naar de Filippijnen
De Filipijnen hebben de mooiste stranden en eilanden ter wereld:  Palawan, Boracay ,Bohol en Siquijor zijn absolute honeymoon top bestemmingen. Geniet samen in een relaxte en romantische sfeer  van mooie accommodaties op deze droomplekken omringd door prachtige natuur. Je kunt ook eerst een rondreis maken en dan de afsluiten met een heerlijke strandbestemming of ga samen eilandhoppen en reis van de ene mooie strandbestemming naar de andere. Ons team maakt graag een reis op maat voor de reis van jullie leven ! Er is veel mogelijk, op de Filipijnen qua huwelijksdag arrangement. Van wettelijk en kerkelijk huwelijk tot een speciale ceremonie of renewal of the vows, wij regelen het graag voor jullie ! Wil je trouwen op de Filippijnen of op huwelijksreis naar de Filippijnen, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek !

Tel. 06 47 31 22 50
info@filippijnenreizen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten