donderdag 27 oktober 2016

Palawan: Het Mooiste Eiland ter wereld

Ook dit jaar is Palawan uitgeroepen tot mooiste eiland ter wereld. Dat is helemaal terecht, want Palawan is één van de 7107 eilanden van de Filipijnen. Je vindt er prachtige witte zandstranden, jungle, ook kun je er eilandhoppen en zelfs een echte Robinson Crusoe ervaring beleven door te overnachten op één van de eilandjes bij El Nido. Palawan wordt omgeven door veel eilandjes en is dus ideaal om te eilandhoppen. Rondom Palawan en zeker bij El Nido zijn verlaten strandjes, lagunes en imposante rotsformaties. Dit gecombineerd met helder blauw water, koraalriffen en mooi onderwaterleven. Deze tour kun je bijvoorbeeld ervaren tijdens de individuele rondreis die wij hebben samengesteld: Palawan Experience.

Tijdens deze reis door Palawan zie en beleef je de volgende highlights: Citytour Puerto Princesa, Eilandhoppen bij El Nido, Underground River, Kayakken, El Nido

Het regenwoud en de mangrove bossen van Palawan zijn nog voor een groot deel intact. Het eiland is daardoor ook een unieke plek voor veel bedreigde diersoorten en diersoorten die alleen op Palawan voorkomen, waaronder vlinders, insecten en vogels.  Een andere belangrijke attractie van Palawan is de Underground River, dat hoort bij de 7 nieuwe wereldwonderen en dat is gelegen in het St Pauls Subterranean Park  dat op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst staat. Je vaart over de ruim 8 kilometer lange ondergrondse rivier. Dit is de langst bevaarbare ondergrondse rivier ter wereld: echt indrukwekkend !  Ook kun je samen met ons jouw ideale rondreis naar Palawan of de andere bestemmingen in de Filippijnen samenstellen. Vul dan in dit formulier je wensen in en wij nemen contact met je op voor een reisvoorstel op maat. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten